ΑΕΚ: Ηρεμία στα Σπάτα, ραντεβού Δημητρέλου - Βιντιάδη

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013 13:46
UPD:14:24

Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε συνθήκες πλήρους ηρεμίας.

A- A A+

Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε συνθήκες πλήρους ηρεμίας, αφού οι οργανωμένοι έκαναν πράξη την υπόσχεση προς τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Δημητρέλο και δεν ενόχλησαν στο παραμικρό τους παίκτες.

Μάλιστα, πριν ξεκινήσει η προπόνηση υπήρξε μια σύντομη συνομιλία με κάποιους οργανωμένους, οι οποίοι τους τόνισαν ότι στόχος ήταν ο Φουρτάδο επειδή τους έκανε χειρονομία στην Τρίπολη, με τους ποδοσφαιριστές να ζητούν αυτοσυγκράτηση από τους οπαδούς.

Εκτός του Φουρτάδο απουσίασαν επίσης ο Λαγός, που αναζητεί τη νέα ομάδα του καθώς και ο Κοντοές, που έλαβε άδεια από τη διοίκηση να αναζητήσει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού. Οι Κουτρουμπής, Τσούπρος και Νικολιάς έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Τα... απρόοπτα ωστόσο δεν έλειψαν στη διάρκεια του προπονητικού διπλού, καθώς ο Έβαλντ Λίνεν δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προθυμία του Κατίδη, τον οποίο έδιωξε από το δίτερμα βάζοντάς τον να προπονηθεί μόνος.

Ως προς τα διοικητικά, το βράδυ αναμένεται να πραγματοποιηθεί ραντεβού του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Δημήτρη Βιντιάδη, από τον οποίο ο παράγοντας της ΑΕΚ θα ζητήσει ταμειακή διευκόλυνση λόγω της δυσχερέστατης θέσης στην οποία βρίσκεται η αθηναϊκή ομάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις