Παναθηναϊκός: Φάμπρι και επίσημα, «τέλος» Γόντικας και Μπουμσόνγκ

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013 16:24
UPD:17:25

(Πηγή: www.granadacf.es)

A- A A+

Χρέη βοηθού αναλαμβάνει ο Φερέιρα Κινγκ, ενώ στη θέση του γενικού αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας και του τεχνικού διευθυντή θα βρεθούν οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Κώστας Ελευθεράκης, αντίστοιχα.

Στην αλλαγή σελίδας που επιχειρείται στον Παναθηναϊκό αναφέρεται στην ανακοίνωσή της και η «πράσινη» ΠΑΕ τονίζοντας ότι «τον Μάιο του 2012 ο Παναθηναϊκός κινδύνευσε λόγω χρεών και αδυναμίας εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεών του να υποβιβασθεί και να οδηγηθεί σε διάλυση. Διασώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην παρέμβαση μετόχων του και την ίδρυση από τον κ. Γιάννη Αλαφούζο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Υπενθυμίζεται επίσης ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός σώθηκε για δεύτερη φορά από μία περίεργη ομάδα ατόμων, που επί ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούσε το Σύλλογο με δήθεν προτάσεις, δήθεν επενδυτών. Ήδη σήμερα με νέα πνοή, νέους παίκτες και νέους παράγοντες γυρίζει σελίδα, με στόχο να γίνει πάλι η ομάδα που θα κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του».

Φάμπρι: Είναι μεγάλη ευκαιρία και για μένα και τον Παναθηναϊκό

Φάμπρι: Είναι μεγάλη ευκαιρία και για μένα και τον Παναθηναϊκό

Σχετικά άγνωστος στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, ο Ισπανός πρόλαβε να εργαστεί έως τώρα στην καριέρα του σε 27 ομάδες. Στην πριμέρα ντιβιζιόν εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως τεχνικός της Λογκρονιές, αλλά για πολύ λίγους αγώνες την περίοδο 1994-1995, ενώ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία με τη Γρανάδα (2010), έχοντας να επιδείξει σε 19 παιχνίδια 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 10 ήττες. Η εφετινή περίοδος τον βρήκε στη Σανταντέρ (3 νίκες, 5 ισοπαλίες, 9 ήττες), αλλά απολύθηκε τον Δεκέμβριο.

Επίσης, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ειδικό σύμβουλο της ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ., Δημήτρη Γόντικα, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωση: «Ο κ. Δημήτρης Γόντικας, ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ., ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από τη Διοίκηση της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Αλαφούζος ευχαρίστησε τον κ. Γόντικα για τις πολύτιμες υπηρεσίες που σε δύσκολες περιόδους παρέσχε στην ομάδα».

Εν τω μεταξύ, ο Μπουμσόνγκ συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση και συμφώνησε να μείνει ελεύθερος, αρκεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό, προκειμένου να αποχωρήσει άμεσα. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή προκειμένου να αναφερθεί στους λόγους της αποχώρησής του. Σειρά αναμένεται να πάρει, πλέον, ο Λουκάς Βύντρα, που επίσης συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Παναγόπουλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις