Κύπελλο Ελλάδας: Πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό του Φάμπρι

Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 12:11
UPD:12:11

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός, εν μέσω μεγάλης κρίσης, θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ (20:00), με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί χωρίς άγχος στον επαναληπτικό.

Κάτι τέτοιο, όμως, μόνο εύκολο δεν θεωρείται, αφού τις τελευταίες ημέρες οι αλλαγές είναι «κοσμογονικές» στην αθηναϊκή ομάδα. Αλλαγή προπονητή, απομάκρυνση στελεχών, λύση συμβολαίων και ένα τοπίο σύγχυσης και αβεβαιότητας είναι το μοτίβο στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, που θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην ομάδα των Χανίων.

Νωρίτερα (17:00), στο Βόλο, ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει οδηγό το «κάζο» του Ατρόμητου από τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας προκειμένου να μη βρεθεί προ εκπλήξεως. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, που επιστρέφει εκ νέου ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, είναι το φαβορί της σειράς για πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά και ο Ατρόμητος ήταν...

Να σημειωθεί ότι σήμερα θα οριστεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Καβάλα, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα λάβει απόφαση για την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις