Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων για τη βίλα Αμαλία

Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 19:03
UPD:20:57

«Πόλεμος» ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει με αιχμή την επιχείρηση εκκένωσης της βίλας Αμαλία.

A- A A+

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η κόντρα με αιχμή την επιχείρηση εκκένωσης της βίλας Αμαλία. Με ανακοίνωσή της η ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «το μόνο στο οποίο αναλώνεται είναι να εδραιώσει τη θέση του στο ένα από τα δύο άκρα, υποστηρίζοντας και συμμετέχοντας, είτε με στελέχη της νεολαίας του, είτε με συγγενικά πρόσωπα βουλευτών του, σε παράνομες πράξεις πολιτικών του συντρόφων».

«Ας καταλάβουν, επιτέλους, οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός τους, κ. Τσίπρας, ότι οι μέρες που οι πολιτικοί τους σύντροφοι με τις ευλογίες της Κουμουνδούρου έκαιγαν την Αθήνα και τις περιουσίες των πολιτών, έχουν περάσει οριστικά», ανέφερε η Λ. Συγγρού.

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έκανε λόγο για «ρεσιτάλ εμφυλιοπολεμικής χυδαιολογίας». «Μετά τον Σίμο Γκέμπελς Κεδίκογλου ήρθε η σειρά της ακροδεξιάς δράκας της ΝΔ του κ. Σαμαρά να κλιμακώσει το ρεσιτάλ εμφυλιοπολεμικής χυδαιολογίας και ασφαλίτικης προπαγάνδας ψεμάτων και διαρροών», επισήμανε.

«Οι αγώνες για την υπεράσπιση της δημοκρατίας θα νικήσουν το φόβο και την τρομοκρατία του σάπιου μνημονιακού συστήματος διαφθοράς και αυταρχισμού που βλέπει ότι καταρρέει», προσέθετε στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

«Κατανοούμε την αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να κατοχυρώσει το ρόλο του αποκλειστικού εγγυητή των άκρων. Εκτός από ύβρεις, θα περιμέναμε να μαζέψει τους παράνομους συντρόφους του από τη “Βίλα Αμαλία”, την ΑΣΟΕΕ και την οικία της Μαρίας Κάλλας», αντέτεινε με νεότερη ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή