Σούπερ Λίγκα: Πίνο και...σερβίρω

Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2013 21:24
UPD:23:00

Πίνο (1Α) και Μήτρογλου (2Α) πανηγυρίζουν

A- A A+

Ο κακός Ολυμπιακός των πρώτων 45 λεπτών έγινε καλός στο δεύτερο μέρος, χάρη στην είσοδο του νέου αποκτήματος της ομάδας, Χουάν Πάμπλο Πίνο. Ο Κολομβιανός μέσος έδωσε περισσότερη επιθετική πνοή στους Πειραιώτες, που στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου δεν είχαν ούτε μία φάση...της προκοπής, εάν εξαιρέσει κανείς την κεφαλιά του Τοροσίδη, μετά τη σέντρα του Μασάντο.

Η είσοδος του Πίνο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (αντί του Γκρέκο) άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Αρχικά, ο έμπειρος παίκτης απείλησε με το σουτ που επιχείρησε στο 48΄, ενώ στο 54΄ με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Μήτρογλου κι ο τελευταίος από πολύ κοντά με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0 (6ο εφετινό του γκολ).

Η Βέροια, που «κόπηκε στα δύο» μετά τις αναγκαστικές αλλαγές των Γεωργέα και Καφέ στην επανάληψη (τραυματίστηκαν), απείλησε στο 70΄ με το μακρινό σουτ του Γκιγιέρμο που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Τζιμπούρ στο 73΄ μετά τη σέντρα του Μασάντο (κεφαλιά από πολύ κοντά άουτ), ενώ στο 76΄ ο Λόπες μπλόκαρε το σουτ του Μήτρογλου. Εξαιρετική συνεργασία Πίνο-Τζιμπούρ στο 77΄, το σουτ του Κολομβιανού πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο 86΄ με το-αυστηρό-πέναλτι που εκτέλεσε ο Τζιμπούρ (13ο γκολ) και το οποίο προήλθε από την πτώση του Τοροσίδη από μαρκάρισμα του Αμαραντίδη έγινε το 2-0, ενώ στο 90΄ από εξαιρετική μπαλιά του Πίνο, ο Πάντελιτς που μόλις είχε μπει στο γήπεδο με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις