Ν. Νικολόπουλος: Παριστάνουν τους αρχαγγέλους της κάθαρσης

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013 16:53

Οπως αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο λαός ζητά όχι μόνον την σύσταση της προανακριτικής επιτροπής για την αλλοίωση της λίστας, αλλά και την καταδίκη όλων των πρώην υπουργών, μέχρι και του σημερινού, που είχαν την πολιτική ευθύνη.

A- A A+

Δριμεία επίθεση στην τρικομματική κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή τη στάση που τηρεί στην υπόθεση της λίστας Λαγκάνρτ.

Ειδικότερα, ο κ. Νικολόπουλος κάνει λόγο για «"μετρ" της "πολιτικής παράγκας" της συγκάλυψης, της παράνομης διακράτησης, της κατοχής και της μη αξιοποίησης του αποδεικτικού υλικού, των φορολογικών αξιώσεων του κράτους, που για δύο χρόνια εξαφάνισαν το cd, και που σήμερα παριστάνουν τους "αρχαγγέλους" της κάθαρσης».

Οπως αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο λαός ζητά όχι μόνον την σύσταση της προανακριτικής επιτροπής για την αλλοίωση της λίστας, αλλά και την καταδίκη όλων των πρώην υπουργών, μέχρι και του σημερινού, που είχαν την πολιτική ευθύνη. «Ζητά», προσθέτει, «τη δήμευση της περιουσίας όλων όσων με δόλο ή αμέλεια έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον, αλλά και το μείζον».

«Η Βουλή να αποφασίσει για την επιτροπή που θα διερευνήσει τα πραγματικά αίτια των μνημονίων και να αποκαλύψει όλες τις φανερές ή υπόγειες διαδρομές μιας διακυβέρνησης, που προκάλεσε... πολεμικές καταστροφές σε μία χώρα εν καιρώ ειρήνης», καταλήγει ο κ. Νικολόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή