ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Χρηστοβασίλης επιβεβαίωσε τις επαφές του Ντε Βινσέντι με Ολυμπιακό

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013 16:55
UPD:19:46

A- A A+

«Υπήρχε συνάντηση του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του παίκτη και τον ποδοσφαιριστή και οι συζητήσεις συνεχίζονται. Δεν ξέρω πού θα καταλήξουν κι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΣ δεν μπορεί να κάνει κάτι» είπε ο κ. Χρηστοβασίλης και πρόσθεσε: «Όσο για τον Παναθηναϊκό, απέναντι στον ΠΑΣ και σε μένα προσωπικά δεν έχει απευθυνθεί κανείς. Αν έχει μιλήσει κανείς με τον μάνατζερ του παίκτη ή τον ίδιο, δεν το γνωρίζω και δεν είναι υποχρεωμένοι να μου το πούνε».

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας των Ιωαννίνων διευκρίνισε ότι ο ΠΑΣ έκανε την κίνησή του απέναντι στον Αργεντινό πλέι μέικερ και αναμένει. «Δυστυχώς για μας, το συμβόλαιό του λήγει. Μπορεί το παιδί αυτή τη στιγμή να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει. Εμείς του κάναμε μια προσφορά και, αν δεν βρει κάτι πιο ελκυστικό και ικανοποιητικό για τον ίδιο, θα παραμείνει στην ομάδα», επισήμανε.

Στα αγωνιστικά, χωρίς τον Τάσο Πάντο θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Λεβαδειακό. Ο έμπειρος αμυντικός συμπλήρωσε επτά κίτρινες εναντίον του Πλατανιά και θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών σε αυτά τα παιχνίδια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις