Σούπερ Λίγκα: «Καθάρισε» για τον Αρη ο Αγκάνθο

Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2013 16:57
UPD:17:09

Ο Νταβίντ Αγκάνθο χάρισε τους 3 βαθμούς στον Αρη

A- A A+

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας ήταν η νίκη των «κιτρίνων», στην προσπάθεια που κάνουν για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι «κυανέρυθροι» άντεξαν μέχρι το 79΄, αλλά ένα μεγάλο κενό στην άμυνά τους το εκμεταλλεύτηκε ο σπουδαίος Ισπανός επιθετικός, Νταβίντ Αγκάνθο και πέτυχε το νικητήριο γκολ. Ο έμπειρος στράικερ είχε μπει αλλαγή στο 55΄ αντί του Γιαννιώτα και λίγο πριν το γκολ που πέτυχε ανατράπηκε καθαρά από τον γκολκίπερ Περιστερίδη, χωρίς ο Γιάχος να υποδείξει το καθαρό πέναλτι.

Μετά από ένα κακό πρώτο 20 λεπτο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29΄ με τον Αγγελούδη, ο οποίος αρχικά νικήθηκε από τον Περιστερίδη, αλλά στην επαναφορά της μπάλας σκόραρε από πολύ κοντά. Οι παίκτες του Ελευθερόπουλου ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν τρία λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου με το πλασέ του Ντούνη, μετά το τραγικό λάθος του Βελλίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του. Αντίθετα, ο Άρης που δεν είχε πολλές φάσεις κατάφερε με τον Αγκάνθο να φτάσει στη μεγάλη νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις