Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2003 07:00
UPD:07:48
A- A A+

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, που τοπικά θα είναι ισχυρές, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάννησα. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 έως 19 βαθμούς, στο Ιονιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 24 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη, σε όλη τη χώρα, προβλέπεται ζεστός και υγρός καιρός με λίγες νεφώσεις που στα δυτικά και βόρεια θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν ασθενείς σποραδικές βροχές, κυρίως στα βορειοδυτικά. Το πρωΐ τοπικά θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το πρωΐ θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή