Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2003 07:00
A- A A+

Ζεστό και υγρό καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά θα είναι αυξημένες και στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα στα δυτικά και βόρεια ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά απο 15 έως 25 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές απο 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θερμοκρασίες θα είναι δύο με τέσσερις βαθμούς υψηλότερες.

Αύριο Τετάρτη σε όλη τη χώρα, προβλέπεται ζεστός και υγρός καιρός με αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια βαθμιαία θα είναι πιο πυκνές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Ομίχλες θα σημειωθούν κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί με τάση περαιτέρω ενίσχυσης από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο κατά διαστήματα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα τοπικά θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή