Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2003 08:59
A- A A+

Στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές. Από το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη Θράκη σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και κυρίως από το μεσημέρι και μετά είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια και αργότερα στα κεντρικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στη δυτική Ελλάδα από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και παροδικά ισχυροί, στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι, βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα νοτιοανατολικά πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις, αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 9 έως 21 και στην υπόλοιπη χώρα από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί αρχικά μέτριοι αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις και αργότερα είναι πιθανόν να σημειωθεί ασθενής βροχή. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, 30/10/2003, σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως πολύ ισχυροί και τοπικά στα πελάγη θυελλώδεις. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή