Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2003 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές και στη νότια Ελλάδα καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι και αργότερα ισχυροί. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί κυρίως στ νότια.

Αύριο Παρασκευή, προβλέπεται νεφελώδης καιρός με τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και νότια που θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι, στα νοτιοανατολικά νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο θυελλώδεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές, ενώ χιόνια ενδέχεται να πέσουν το πρωΐ στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή