Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2003 07:00
UPD:07:12
A- A A+

Τοπικές βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα νότια, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, στη Νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωΐ στα κεντρικά. Οι άνεμοι θα πνέου στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στη Δυτική Ελλάδα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή