Επιστολή Κώστα Σημίτη στους βουλευτές του κόμματος

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2003 10:45
A- A A+

Επιστολή προς όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να στείλει εντός της ημέρας ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Με την επιστολή του, ο κ. Σημίτης θα ζητεί από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, να δηλώσουν εάν επιθυμούν ή όχι να είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές.

Η επιστολή του πρωθυπουργού αποστέλλεται προς τους βουλευτές ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής την προσεχή Παρασκευή, η οποία συγκαλείται με θέμα την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κυβερνώντος κόμματος.

Ενόψει αυτής της συνεδρίασης, ο κ. Σημίτης επιδιώκει η όλη διαδικασία να εξελιχθεί συντεταγμένα και όχι μεμονωμένα με πρωτοβουλία κάποιου βουλευτή που θα ήθελε ενδεχομενως να είναι υποψήφιος.

Επίσης, από αυτή τη διαδικασία θα βοηθηθεί και η επιτροπή ψηφοδελτίων

του ΠΑΣΟΚ, η οποία ήδη έχει επεξεργαστεί θέματα σχετικά με πάρα πολλές υποψηφιότητες και πρέπει να υποβάλει τις προτάσεις της στην Κεντρική Επιτροπή.

Πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αναμένεται επίσης να συνεδριάσει την Πεμπτη το Εκτελεστικό Γραφείο του Κινήματος, πιθανόν σε κοινή συνεδρίαση με την κυβερνητική επιτροπή,προκειμένου να παραλάβει και να εξετάσει τις προτάσεις της επιτροπής ψηφοδελτίων αλλά και να εγκρίνει το κείμενο της πολιτικής διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών του 2004.

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή