Συνάντηση Σουφλιά, Πολύδωρα στη συνεδρίαση των συντονιστών της Ν.Δ.

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2003 13:33

A- A A+

Πρόσωπο με πρόσωπο ήρθαν ο Γιώργος Σουφλιάς και Βύρων Πολύδωρας, μετά τη χθεσινή αντιπαράθεσή τους, στη συνεδρίαση συντονιστών της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον Κώστα Καραμανλή για τον προϋπολογισμό.

Ωστόσο και οι δύο μετά τις ανασκευαστικές δηλώσεις του κ. Πολύδωρα χθες, για την κάλυψη που παρείχε ο κ. Ρουσσόπουλος στον κ.Σουφλιά, επιχείρησαν να κλείσουν το θέμα.

Ο κ. Σουφλιάς ανέφερε ότι ο κ. Πολύδωρας είναι φίλος του, υπενθυμίζοντας την χθεσινή ανασκευαστική δήλωση του συντονιστή της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο κ. Πολύδωρας τόνισε ότι όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για το αύριο που είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Τα περισσότερα κορυφαία στελέχη απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις για να μην δοθεί συνέχεια στο θέμα, ενώ βουλευτές όπως ο κ. Νεράτζης σημείωσαν ότι για την επανένταξη στελεχών στη Νέα Δημοκρατία, αρμόδιοι είναι ο πρόεδρος και τα όργανα του κόμματος. Κάθε άλλο, είπε ο κ. Νεράτζης είναι εκ του περισσού.

Στη συνεδρίαση των συντονιστών ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι θα πρέπει να ενημερωθούν οι πολίτες για την έκταση του προβλήματος στην οικονομία και να εμπιστευθούν τη Νέα Δημοκρατία, ότι μπορεί να διαχειριστεί αυτά τα προβλήματα.

Οξεία κριτική στη κυβέρνηση για την προϋπολογισμό άσκησε ο Γιώργος Σουφλιάς, ο οποίος εκτίμησε ότι με τις αποχωρήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό.

Ο κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, ανέφερε ότι με τον προϋπολογισμό που κατέθεσε η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την αναξιοπιστία της, καθώς αγνόησε κάθε συζήτηση που έγινε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καθώς και τα συνταρακτικά στοιχεία για τις δαπάνες των ειδικών λογαριασμών.

Η κυβέρνηση ξεπέρασε τον εαυτό της παρουσιάζοντας τον πιο αναξιόπιστο προϋπολογισμό των τελευταίων ετών, ο οποίος βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα, είπε χαρακτηριστικά ο συντονιστής οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, και σημείωσε ότι ο χρόνος της σημερινής κυβέρνησης ουσιαστικά εξαντλήθηκε και το μόνο που της μένει είναι να δώσει στον ελληνικό λαό την ευκαιρία για να εκφραστεί για το μέλλον του το συντομότερο δυνατόν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή