Ενταλμα σύλληψης κατά του τραγουδιστή Michael Jackson

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2003 09:22
A- A A+

Ενταλμα σύλληψης κατά του διάσημου τραγουδιστή Michael Jackson, εξέδωσε η αστυνομία της Καλιφόρνια και ήδη διαπραγματεύεται την παράδοσή του με τους δικηγόρους του, ανακοινώθηκε από εκπρόσωπο της αστυνομίας του Λας Βέγκας, Χοσέ Μεντόγια.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε, ότι οι αρχές της Καλιφόρνια, είχαν επαφές με την αστυνομία του Λας Βέγκας γιατί ο τραγουδιστής βρίσκεται στην πόλη αυτή ηχογραφώντας ένα βίντεο για το νέο δίσκο του. Ο ίδιος τόνισε ότι ο σερίφης της Σάντα Μπάρμπαρα, όπου βρίσκεται το ράντσο του Michael Jackson, δεν έχει διευκρινίσει τις κατηγορίες που επέβαλαν την έκδοση εντάλματος αύλληψης του άλλοτε λαμπερού σταρ της ποπ μουσικής.

Φήμες όμως που κυκλοφορούν από χθές σε όλα τα αμερικανικά MME, αναφέρουν ότι ο 45χρονος τραγουδιστής κατηγορείται για την σεξουαλική παρενόχληση ενός 12χρονου που έμενε στο ράντσο του πριν από τρεις μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι πάνω από 60 αστυνομικοί χθές ερευνούσαν επί 15 ώρες το ράντσο του Michael Jackson, ενώ λεπτομέρειες για τα αίτια της έκδοσης του εντάλματος σύλληψής του θα ανακοινωθούν αργότερα σήμερα σε συνέντυεξη Τύπου, που θα δοθεί από την αστυνομία της Σάντα Μπάρμπαρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή