Παραδόθηκε στις αρχές ο Michael Jackson

Τον Ιανουάριο η δίκη του για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου κατ'εξακολούθηση
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2003 07:15
UPD:08:09
A- A A+

Στην Καλιφόρνια έφθασε ο σταρ της ποπ, Michael Jackson και παραδόθηκε στις αρχές ,στο αστυνομικό τμήμα της Σάντα Μπάρμπαρα, μία ημέρα μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψής του, με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου κατ'εξακολούθηση.

Ο Michael Jackson, βγήκε έξω απο το όχημα που τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα με τα χέρια του δεμένα με χειροπαίδες πίσω από την πλάτη του.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι πρέπει να τους παραδώσει το διαβατήριο του και για να αφεθεί ελεύθερος πρέπει να καταβάλει εγγύηση τριών εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο συνήγορος του, Μαρκ Γκεράγκος δήλωσε, ότι ο τραγουδιστής θεωρεί τις κατηγορίες απόλυτα αναληθείς.

«Ο Michael Jackson, πληροφορήθηκε για τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Στο μεταξύ θα παραμείνει ελεύθερος έως τη διεξαγωγή της δίκης που ορίσθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2004», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρις Πάπας. Ο ίδιος πρόσθεσε, ότι ο σταρ θα συνεργασθεί με την αστυνομία για να αποδειχθεί η αλήθεια.

Εναντίον του σταρ έχει στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο για σεξουαλική παρενόχληση ενός 12χρονου κατ' εξακολούθηση. Σύμφωνα με το CNN η αστυνομία πήρε απο το ράντσο του Jackson ηλεκτρονικούς υπολογιστές, βιντεοταινίες και προσωπική αλληλογραφία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή