Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2003 07:00
A- A A+

Νεφώσεις στα δυτικά, με βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικά νότιοι ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Ιόνιο τοπικά θυελλώδεις και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αύριο Πέμπτη, στη Δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν απο νότιες διευθύνσεις στα δυτικά πολύ ισχυροί μέχρι θυελλώδεις με βαθμιαία εξασθένηση και στα υπόλοιπα μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, ενώ τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή