Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2003 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά, όπου θα εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, στα δυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής. Περιορισμένη θα είναι κατά τόπους η ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα κυρίως το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμαναθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή