Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2003 07:00
A- A A+

Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα στα ανατολικά, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τα φαινόμενα, στα νησιά του Βόρειου και και του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι έντονα. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, που βαθμιαία θα γίνουν βορειοι με την ίδια ένταση και στις υπόλοιπες περιοχές βορειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι στο Ιόνιο ισχυροί και αργότερα στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί πό 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη στη Δυτική Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και νωρίς το πρωΐ στα Δωδεκάνησα καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως και ισχυροί και τοικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχή το πρωΐ, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, γρήγορα όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνεόυν βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή