Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2003 19:20
A- A A+

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα διεξαγωγής του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ Ανδρών, μετά από συνεργασία που είχε η Οργανωτική Επιτροπή με τη FIBA, καθώς και τους κατόχους των ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων, αφού ελήφθη υπόψιν και η διαφορά ώρας που υπάρχει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Το Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ της Αθήνας θα διεξαχθεί από 14 έως 28 Αυγούστου του 2004. Οι προκριματικοί Αγώνες θα γίνουν στο κλειστό του Ελληνικού, χωρητικότητας 15.600 θεατών, ενώ οι προημιτελικοί, ημιτελικοί και τελικοί Αγώνες θα διεξαχθούν από 24 έως 28 Αυγούστου στο κλειστό του ΟΑΚΑ, χωρητικότητας 19.200 θεατών.

Η Εθνική Ελλάδος θα αγωνίζεται κάθε βράδυ στις 22:15 και θα αντιμετωπίσει διαδοχικά, στην πρώτη φάση, τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Αυστραλίας (15 Αυγούστου), ΗΠΑ (17 Αυγούστου), Λιθουανίας (19 Αυγούστου), Αγκόλας (21 Αυγούστου) και Πουέρτο Ρίκο (23 Αυγούστου). Το Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, μετά την κλήρωση που έγινε στη Μαδρίτη, στις 8 Νοεμβρίου, και περιλαμβάνει τις ακόλουθες εθνικές ομάδες:

Α Ομιλος: Νέα Ζηλανδία, Ισπανία, Αργεντινή, Σερβία-Μαυροβούνιο, Κίνα και Ιταλία.

Β Ομιλος: Αυστραλία, Αγκόλα, ΗΠΑ, Λιθουανία, Πουέρτο Ρίκο και Ελλάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις