Συμφωνία ΟΠΑΠ Α.Ε. - ΕΠΑΕ

Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2003 15:59
A- A A+

Σύσκεψη με τη συμμετοχή του υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Γιώργου Λιάνη, του προέδρου της ΕΠΑΕ Θανάση Κανελλόπουλου, του αντιπροέδρου Γιάννη Γρανίτσα, του προέδρου της ΟΠΑΠ Α.Ε. Κώστα Κοσκινά και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Νίκου Έξαρχου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του υφυπουργού. Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν λύσεις για την απρόσκοπτη συνέχιση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου.

Ο κ. Λιάνης χαρακτήρισε ουσιώδη τη συνεργασία μεταξύ ΕΠΑΕ και ΟΠΑΠ Α.Ε.. Σύμφωνα με την εν λόγω συνεργασία θα δοθούν άμεσα στην ΕΠΑΕ 600 χιλ. ευρώ από ένα συνολικό ποσό 1,3 εκατ. ευρώ για ένα ευρύ πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει: ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων, ασφάλεια γηπέδων (καταπολέμηση της βίας), κερκίδες (τοποθέτηση φιλάθλων, τρόπους εισόδου και εξόδου από αυτές), εμπορικά καταστήματα (τα οποία θα δημιουργηθούν στα γήπεδα στα οποία προβλέπεται η δημιουργία χώρου για την ΟΠΑΠ Α.Ε. και την προβολή της εταιρείας). Παράλληλα θα δοθεί και ένα ποσό 2,3 εκατ. ευρώ για τις ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής.

Την ικανοποίησή τους για τη συμφωνία συνεργασίας εξέφρασαν τόσο ο κ. Κανελλόπουλος όσο και ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ. Α.Ε. κ. Κοσκινάς.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις