Μόνο η ΕΡΤ έχει στείλει στο ΕΣΡ τα στοιχεία προβολής κομμάτων

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2003 20:00
A- A A+

Δεν είναι ικανοποιητική η προβολή των μικρών κομμάτων στα κανάλια, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), κ. Λασκαρίδης.

Υπενθυμίζεται ότι το ΕΣΡ έχει ζητήσει από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, πίνακες όπου θα αναφέρεται η διάρκεια προβολής των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή και το Ευρωκοινοβούλιο το μήνα Νοέμβριο.

Μέχρι στιγμής μόνο η ΕΡΤ έχει στείλει στο ΕΣΡ τα στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι: στα δελτία ειδήσεων της ΝΕΤ και της ΕΤ-1 οι δραστηριότητες της κυβέρνησης προβλήθηκαν τρεις ώρες και 54 λεπτά, το ΠΑΣΟΚ πέντε ώρες και 57 λεπτά, η ΝΔ τρεις ώρες και 28 λεπτά, το ΚΚΕ 18 λεπτά και 11 δεύτερα, ο ΣΥΝ 16 λεπτά και 7 δεύτερα, το ΔΗΚΚΙ 9 λεπτά και 27 δεύτερα.

Στις ενημερωτικές εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης η κυβέρνηση προβλήθηκε 16 ώρες και 31 λεπτά, το ΠΑΣΟΚ 11 ώρες και 18 λεπτά η ΝΔ 20 ώρες και 44 λεπτά, το ΚΚΕ τρεις ώρες και 41 λεπτά, ο ΣΥΝ τέσσερις ώρες και 13 λεπτά και το ΔΗΚΚΙ 20 λεπτά.

Τέλος, σε ειδικές μεταδόσεις το Νοέμβριο παρουσιάστηκε η ομιλία του πρωθυπουργού και εκπροσώπων κομμάτων στην εκδήλωση για τα 75 χρόνια της Τράπεζας της Ελλάδος, η ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και η ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην ΚΟ του κόμματός του.

Προτεινόμενα για εσάς