Εως 2/1/2004 τα βιογραφικά για το «Stage - Αθήνα 2004»

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2003 22:24
A- A A+

Παρατείνεται μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2004 η προθεσμία υποβολής βιογραφικών σημειωμάτων από τους άνεργους νέους πτυχιούχους για την ένταξή τους στο πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας «Stage Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων - Αθήνα 2004».

Το πρόγραμμα αφορά στην κάλυψη 333 θέσεων από νέους άνεργους που θα τοποθετηθούν σε διοικητικές και αθλητικές εγκαταστάσεις του «Αθήνα 2004» στο νομό Αττικής, από τις οποίες οι 121 θα γίνουν εντός του Ιανουαρίου και θα έχουν εννεάμηνη διάρκεια και οι 212 τον Φεβρουάριο με οκτάμηνη διάρκεια.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε άνεργους πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ , διπλωματούχους ΙΕΚ και απόφοιτους Γενικού, Τεχνικού και Επαγγελματικού Λυκείου καθώς και απόφοιτους των σχολών του ΟΑΕΔ. Η γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και της Αγγλικής γλώσσας θεωρούνται απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλει στους απασχολούμενους μεικτές αποδοχές 25 ευρώ ημερησίως για τους πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ ,και 21 ευρώ στις υπόλοιπες κατηγορίες. Οι απασχολούμενοι θα ασφαλίζονται από τον ΟΑΕΔ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και για τον κίνδυνο ατυχήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ελληνική υπηκοότητα ή να είναι έλληνες ομογενείς, να είναι ηλικίας μέχρι 40 ετών (γεννημένοι μετά την 1-1-1963) και να διαθέτουν σε ισχύ δελτίο ανεργίας.

Τα βιογραφικά σημειώματα των ενδιαφερόμενων θα αποστέλλονται με συστημένη επιστολή προς την Οργανωτική Επιτροπή, Ιωλκού 8 και Φιλικής Εταιρείας , Τ.Κ. 142 34 με την ένδειξη για το «Πρόγραμμα STAGE – ΑΘΗΝΑ 2004».

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.oaed.gr καθώς και στο 1464.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή