Μ. Χρυσοχοΐδης: Σε εκλογική ετοιμότητα οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ

Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2003 13:02
A- A A+

«Οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε ετοιμότητα και θα δώσουν τη μάχη για την πρόοδο και την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας. Μετά τις γιορτές, μάλιστα, θα οργανωθούν και οι επιτροπές στήριξης του εκλογικού αγώνα σε όλους τους νομούς της χώρας».

Τη δήλωση αυτή έκανε ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λίγο πριν αρχίσει η συνάντηση που έχει με τους γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ απο τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Η πλήρης δήλωση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

«Θα πραγματοποιηθεί σήμερα μια συνάντηση των γραμματέων των νομαρχιακών επιτροπών της Θράκης, της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας στα πλαίσια της προσπάθειας μας να σχηματοποιήσουμε περαιτέρω την δουλειά της οργάνωσής μας, να οργανώσουμε τη δράση μας στο επόμενο δίμηνο. Οι οργανώσεις μας είναι σε διάταξη μάχης και μετά τις γιορτές πλέον θα οργανωθούν και οι επιτροπές στήριξης του εκλογικού αγώνα, ούτως ώστε σε κάθε νομό να δοθεί η δυνατότητα, σε κάθε πολίτη να στηρίξει την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ και για τη νέα τετραετία.

Το ΠΑΣΟΚ έχει μάθει να δίνει μάχες. Μάχες για την Ελλάδα, μάχες μαζί με τους πολίτες για την πρόοδο και την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας. Έχουμε μάθει να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και αποδεικνύουμε κάθε φορά ότι η δημοκρατική παράταξη, είναι μια μεγάλη παράταξη που μπορεί και πρέπει και τα επόμενα χρόνια να υπηρετήσει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.

Η Ελλάδα σήμερα διαθέτει έναν κυβερνήτη, ο οποίος κατόρθωσε τα τελευταία οκτώ χρόνια να πάει τη χώρα μπροστά, να πάει την ελληνική κοινωνία προς την πρόοδο. Ο Κώστας Σημίτης είναι ένας ηγέτης, ένας πολιτικός υψηλού ήθους και νομίζω ότι θα αποτελέσει πρότυπο για τις νέες γενιές. Χρειαζόμαστε πολιτικούς πρότυπα, σύμβολα για τη νέα γενιά για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας».

Πηγή: ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή