Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2002 07:01
UPD:07:11
A- A A+

Τοπικές νεφώσεις προβλέπει για σήμερα στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και από τις βραδυνές ώρες στην Ανατολική Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -14 έως επτά βαθμούς, στα κεντρικά από μείον οκτώ (-8) έως εννέα βαθμούς και στα υπόλοιπα από μείον τρεις (-3) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ή χιονόνερο προβλέπονται για αύριο Τετάρτη στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειο-ανατολικοί στα δυτικά μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Αρχικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική, από το απόγευμα όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τις βραδυνές ώρες υπάρχει πιθανότητα στα βόρεια και ανατολικά να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Οι ανεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον έναν (-1) έως οκτώ βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια του νομού θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον τέσσερις (-4) έως επτά βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή