Ντόρα Μπακογιάννη: Η εκπομπή του CBS αδικεί τη στάση της ελληνικής κοινωνίας

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2002 14:07
UPD:14:14
A- A A+

Η προβολή της εκπομπής «60 λεπτά» του αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού CBS για την τρομοκρατία προκαλεί δυσαρέσκεια και έντονο προβληματισμό, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συντονίστρια Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, «όχι μόνο για τη συγκυρία που επελέγη να προβληθεί αλλά κυρίως γιατί γι' αυτή τη δημοσιογραφική έρευνα είχαν ζητηθεί και είχαν εκφραστεί οι θέσεις, οι προτάσεις και οι απόψεις πολλών τάσεων της ελληνικής κοινωνίας».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι για την εν λόγω εκπομπή είχε δώσει και η ίδια συνέντευξη, η οποία, ωστόσο, δεν προβλήθηκε, και τόνισε ότι ο αποκλεισμός και η μεροληπτική παρουσίαση των απόψεων αδικεί τη στάση της ελληνικής κοινωνίας «η οποία όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις αναμφισβήτητες αδυναμίες και την έλλειψη επιτυχίας και συγκεκριμένων αποτελεσμάτων, καταδικάζει σθεναρά την τρομοκρατία».

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε, τέλος, ότι η Ελλάδα οφείλει με συνέπεια, συνέχεια και πολιτική αποφασιστικότητα να εντείνει την πολιτική της για την αντιμετώπιση της τρομοκρατικής δράσης που απειλεί την ελληνική κοινωνία και τη δημοκρατία. Αυτός ο εθνικός στόχος, υπογράμμισε, δεν υπηρετείται και δεν υποστηρίζεται, όταν εμπλέκεται με απαράδεκτες μεθοδεύσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή