Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα ανατολικά και νοτια θα υπάρχουν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοι βορειο-ανατολικοί στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μείον πέντε (-5) έως 10 βαθμούς, στα δυτικά από μείον τρεις (-3) έως 15 Βαθμούς στα υπόλοιπα από μείον δύο (-2) έως 12 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα νησιά η ελαχίστη θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς υψηλότερη.

Για αύριο Σάββατο προβλέπεται επίσης γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο στα δυτικά και νότια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται για σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τρεις έως 12 Βαθμούς, Κελσίου αλλά στα βόρεια του νόμου η ελαχίστη θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται και για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον δύο (-2) έως εννέα βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή