Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, προβλέπει για σήμερα στα δυτικά, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα αργά το βράδυ να βρέξει στα κεντρικά και βόρεια. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν το πρωϊ κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς και στα πελάγη μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μηδέν έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από έναν έως 18 βαθμούς και στα νησιά από οκτώ έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα, προβλέπονται για αύριο Πέμπτη. Βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που στα δυτικά θα είναι τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και αργότερα στο Ιόνιο ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να βρέξει αργά το βράδυ. Το πρωϊ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από δύο έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή