Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2002 07:01
UPD:07:52
A- A A+

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά από το απόγευμα θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι και βαθμιαία στα πελάγη ισχυροί και από το βράδυ στο Ιόνιο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από έναν έως 14 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από τρεις έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες. Τη νύχτα και από τα δυτικά θα αρχίσει βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και τοπικά στα πελάγη θυελλώδεις αλλά το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειο-δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωϊ προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από πέντε έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή