Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα βορειο-ανατολικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα κυρίως τις πρωϊνές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νότια πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από έναν έως 17 βαθμούς, στο Ιόνιο και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από πέντε έως 21 και στα νησιά του Αιγαίου από εννέα έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται και για αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα. Η ορατότητα τις πρωϊνές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο νότιο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κυρίως τις πρωϊνές ώρες, οπότε και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα βορειο-δυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τέσσερις έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή