Το ενδιαφέρον στραμμένο στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2001 07:55
UPD:08:32

A- A A+

Στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης που αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, είναι πλέον στραμμένο το ενδιαφέρον, μετά την επανεκλογή Σημίτη στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, με 71%. Ολοι όσοι μετέχουν στο παρόν κυβερνητικό σχήμα, κρίνονται εξ'αρχής, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας. Σαφέστατη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κώστα Σημίτη, για να προχωρήσει μπροστά, δήλωσε ο Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος εξελέγη πρώτος στη νέα Κεντρική Επιτροπή.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέσα από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 9,61 δήλωσαν : «Αλλοίμονο εάν τα συνέδρια καθόριζαν τη σύνθεση της κυβέρνησης», τόνισε ο Θόδωρος Πάγκαλος. Ο πρωθυπουργός θα κάνει χρήση της καθαρής εντολής που έλαβε», σημείωσε ο Χρήστος Πρωτόπαπας, «το αποτέλεσμα του συνεδρίου δείχνει ότι πρέπει να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις», επεσήμανε ο Παρασκευάς Αυγερινός. «Είναι λάθος να χρεώνονται τα λευκά στον Ακη Τσοχατζόπουλο», παρατήρησε ο Θόδωρος Τσουκάτος. «Κανένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να αγνοήσει τις αποφάσεις ενός συνεδρίου», δήλωσε ο Αντώνης Κοτσακάς. «Το αποτέλεσμα, διευκολύνει τον πρωθυπουργό να κάνει τις κινήσεις που θέλει», εκτίμησε ο Μιχάλης Νεονάκης.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ανέφερε, ότι από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ απουσίασαν το όραμα, το σχέδιο και η τόλμη που απαιτεί το μέλλον της Ελλάδας.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή