Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2002 07:01
UPD:07:09
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο νότιο Αιγάιο βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από τέσσερις έως 20 βαθμούς, στο Ιόνιο και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από έξι έως 23 και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα και μόνο στα δυτικά θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νοτιο-δυτικοί μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν αθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη, αλλά η ορατότητα τις πρωϊνές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από πέντε έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή