Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2002 07:01
UPD:07:51
A- A A+

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και είναι πιθανό να σημειθωούν ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στα δυτικά. Τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιο-δυτικοί ασθενείς και στα πελάγη μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από δύο έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από επτά έως 20 και στα νησιά από εννέα έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, τοπικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί στα βορειο-δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, σταδιακά όμως και από τα βόρεια θα γίνουν βόρειοι, βορειο-ανατολικοί, μέτριοι και αργότερα στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, προβλέπονται για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες προβλέπονται και για τη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη, οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από πέντε έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή