Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2002 07:01
UPD:07:52
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σε όλη τη χώρα, οι οποίες στα κεντρικά και νότια θα είναι τοπικά αυξημένες και είναι πιθανόν να σημειωθούν λίγες βροχές μικρής διάρκειας στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από ένα έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και το Ιόνιο από τέσσερις έως 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα, οι οποίες στα ανατολικά θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τέσσερις έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή