Σκεπτικισμός για την επίθεση κατά του προέδρου της Δημοκρατίας

Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2002 07:16
UPD:07:28
A- A A+

Με σκεπτικισμό εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος την επίθεση που εκδηλώθηκε κατά του προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ η κυβέρνηση δεν αποκλείει κλιμάκωση των επιθέσεων με στόχο την αποσταθεροποίηση και την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας, προσδιόρισε την προέλευση των επιθέσεων στα τηλεοπτικά κανάλια Extra και Star, που μετέδωσαν τις υποτιθέμενες αποκαλύψεις. Μάλιστα, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) θέτει ζήτημα νόμιμης λειτουργίας του Extra Channel, ιδιοκτησίας Γιώργου Κουρή.

Οργή για την αήθη επίθεση κατά του Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, εκφράζει με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο υπουργός Εξωτερικών, διερωτάται ποιούς συμφέρει η απαξίωση της πολιτικής ζωής, και η υπονόμευση των πολιτικών και πολιτειακών θεσμών. Ζήτημα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, θέτει με άρθρο του στην ίδια εφημερίδα ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, προκειμένου όπως είπε να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο, ζήτησε από τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών (ΚΕΠ), Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στη ΝΕΤ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή