Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα στη Δυτική Ελλάδα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές, κυρίως στα νησιά του Αιγαίου, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες. Από το απόγευμα πάντως αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά δυτικοί, βορειο-δυτικοί, ασθενείς και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι, νοτιο-δυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από έναν έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και το Ιόνιο από τέσσερις έως 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται για αύριο Τετάρτη, που βαθμιαία στα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικά ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής μικρής διάρκειας, προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί, ασθενείς κα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έξι έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από δύο εως 15 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή