Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι, προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ενώ τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι ενισχυμένοι

αργότερα σε ισχυρούς και στο Ιόνιο σε πολύ ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από έναν έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και το Ιόνιο από τέσσερις έως 20 και στα νησιά του Αιγαίου από 10 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, με βροχές στα δυτικά όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και καταιγίδες προβλέπονται για αύριο Πέμπτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιο-δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός προβλέπεται και για τη Θεσσαλονίκη. Τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικά ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τρεις έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή