Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα δυτικά κυρίως από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιο-ανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, στα ανοικτά του Ιονίου πολύ ισχυροί μέχρι θυελλώδεις και στην υπόλοιπη χώρα βορειο-αντολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί που βαθμιαία θα γίνουν νοτιο-ανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από τέσσερις έως 13 βαθμούς, στο Ιόνιο και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από πέντε έως 19 και στα νησιά του Αιγαίου από οκτώ έως 18 βαθμούς.

Για αύριο Τρίτη στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βορειο-δυτικά στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που αργότερα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στα πελάγη πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα Δευτέρα προβλέπονται για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, που από το απόγευμα θα γίνουν νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έξι έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς