Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2002 07:01
A- A A+

Νεφώσεις με βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στα βορειο-δυτικά, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, που αργότερα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα πελάγη πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από δύο έως 12 βαθμούς, στο Ιόνιο και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από έξι έως 17 και στα νησιά του Αιγαίου από 10 εως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, στο Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα και το Βόρειο Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας, αλλά μετά το μεσημέρι από τα δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειο-δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνεόυν απο νότιες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έξι έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή