Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2002 07:01
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες, κυρίως τις πρωϊνές ώρες στην ανατολική και νησιωτική χώρα, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα βορειο-δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιο-δυτικοί μέτριοι και αργότερα ισχυροί και στο Ιόνιο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από τέσσερις έως 15 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από επτά έως 17 και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα πελάγη τοπικά πολύ ισχυροί, αλλά από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους μέτριους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά βαθμιαία θα γίνουν νοτιο-δυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις, που αργότερα θα αυξηθούν προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έξι έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή