Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2002 07:01
A- A A+

Τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές στα βορειο-δυτικά. Από το μεσημέρι βροχές θα εκδηλωθούν σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, στο Ιόνιο θα σημειωθούν καταιγίδες, ενώ είναι πιθανόν να βρέξει αργότερα στα βόρεια, τα κεντρικά και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, αλλά από το βράδυ στα βόρειαα θα στραφούν σε βόρειους, μέτριους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από τέσσερις έως 14 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από έξι έως 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη Μακεδονία, προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που στην Πελοπόννησο την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα είναι ισχυρές. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά κεντρικά και βόρεια βόρειοι μέτριοι και στα υπόλοιπα νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τοπικές νεφώσεις, που από το απόγευμα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να βρέξει, προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί, μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, που προς το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έξι έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή