Νέα αντιπαράθεση Κ. Σημίτη, Κ. Μητσοτάκη

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2002 07:17
UPD:08:02
A- A A+

Η καλύτερη επένδυση στην καμπάνια απαξίωσης της πολιτικής, είναι το κυβερνητικό έργο, τόνισε ο Κώστας Σημίτης, κατά τη συνάντηση που είχε χθες με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, από τη Στερεά Ελλάδα. «Οσοι καλλιεργούν αυτό το κλίμα και έχουν όνομα θα εισπράξουν και τις συνέπειες», υπογράμμισε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι προσπαθεί με ύβρεις και κραυγές να θολώσει τα νερά.

Ο Κώστας Καραμανλής μιλώντας σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, σημείωσε ότι όποιος τηρήσει παρακρατικές μεθόδους και μηχανισμούς, αντιμάχεται την πρόοδο και την ποιότητα της Δημοκρατίας και πρόσθεσε : «Οποιος προωθεί την πόλωση και σπέρνει τον διχασμό, ζημιώνει τον τόπο και εξανεμίζει και τα τελευταία υπολείμματα της σοβαρότητάς του».

Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας, λέγοντας ότι με τη στάση της ενισχύει την προσπάθεια αποσταθεροποίησης της πολιτικής ζωής, και των δημοκρατικών θεσμών.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρεμβαίνοντας χθες σε συζήτηση επίκαιρης ερώτησης της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, σημείωσε ότι στην απελπισία του ο πρωθυπουργός βλέπει φαντάσματα για κινδύνους της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει και τα τελευταία υπολείμματα αξιοπιστίας, που του έχουν απομείνει.

Ο τρόπος με τον οποίον ασκούν πολιτική τα δύο μεγάλα κόμματα, παραπέμπει στο παρελθόν, σχολίασε ο Νίκος Κωσνταντόπουλος, να μην μεταφέρεται στην πολιτική ζωή ο πόλεμος οικονομικών συμφερόντων, ζήτησε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Flash, η Μαρία Δαμανάκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή