Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2002 07:01
UPD:07:07
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό πρβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στη Δυτική Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Τις πρωϊνές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από πέντε έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από οκτώ έως 23 και στα νησιά από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο γενικός αίθριος καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα και μόνο στα δυτικά και βόρεια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη, όπου το πρωϊ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έξι έως 20 βαθμούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή