Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2002 07:01
A- A A+

Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρές, προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα από το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικά, κεντρικά και βόρεια ανατολικοί βορειο-ανατολικοί θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις (έντασης 10 με 11 Μποφώρ) και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από τέσσερις έως 11 βαθμούς, στα

υπόλοιπα ηπειρωτικά από οκτώ έως 16 και στα νησιά από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και του Αατολικού Αιγαίου, αλλά και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που θα εξασθενήσουν αργότερα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής μικρής διάρκειας κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν βορειο-ανατολικοί πολύ ισχυροί και τοπικά στα πελάγη θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση και στα υπόλοιπα νότιοι νοτιο-δυτικοί με την ίδια ένταση που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρές προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα για την Θεσσαλονίκη,

που κατά τους θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή