Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2002 07:01
A- A A+

Πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα βροχών τις πρωϊνές ώρες, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ0 στην ανατολική νησιωτική Ελλάδα. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνεόυν βόρειοι βορειο-δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από έναν έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από πέντε έως 19 και στα νησιά από εννέα έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Ομίχλες θα σημειωθούν το πρωϊ κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι ανεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Αιγαίο βορειο-δυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες προβλέπονται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή