Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2002 07:01
A- A A+

Αρχικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά και τα νότια θα πυκνώσουν, ενώ το πρωϊ κατά τόπους θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από πέντε έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από οκτώ έως 21 βαθμούς και στα νησιά από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατος σε όλη τη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια βαθμιαία θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά βαθμιαία στο Αιγαίο θα γίνουν ανατολικοί βορειο-ανατολικοί μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Αρχικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από εννέα έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για την Θεσσαλονίκη και μόνο κατά περιόδους θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ το πρωϊ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή