Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) λαι μόνο κατά τόπους στα βόρεια και ανατολικά θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειο-δυτικοί μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από έως 15 βαθμούς, στα δυτικά από επτά έως 19 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από οκτώ έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα βροχής στην Θράκη. Στην υπόποιλη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειο-δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειο-δυτικοί μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς που σταδιακά θα γίνουν βορειο-δυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από επτά έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή