Tην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για το Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Κ.Καραμανλής

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2002 12:03
UPD:12:31
A- A A+

Tην υποψήφιοτητα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη για το δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, από το βήμα της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

«Από σήμερα μπαίνουμε στην τελική προετοιμασία για τις δημοτικές εκλογές. Αρχίζουμε από το δήμο της Αθήνας για λόγους ουσιαστικούς και συμβολικούς», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος συνέδεσε την επιλογή της κ. Μπακογιάννη, «ενός στελέχους πρώτης γραμμής», με το βάρος που δίνει η Νέα Δημοκρατία στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και με την Ολυμπιάδα.

Τόνισε, επίσης, ότι στους μεγάλους δήμους και τις νομαρχίες η μάχη δίνεται και με πολιτικά κριτήρια και σημείωσε ότι η στρατηγική της Ν.Δ. αποτελεί συνέχεια εκείνης του 1998 σε μία προσπάθεια για τη δημιουργία μιας πλατιάς συμμαχίας πέρα από τα κομματικά όρια.

Από την πλευρά της, η κ. Μπακογιάννη ευχαρίστησε τα μέλη της ΚΟ της ΝΔ και τον κ. Καραμανλή για την εμπιστοσύνη τους, σημειώνοντας, δύο φορές, ότι πρόκειται για κεντρική πολιτική μάχη και επιλογή. Χαρακτήρισε την εκλογική μάχη ως την τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την Αθήνα τα επόμενα χρόνια και εν όψει της Ολυμπιάδας, καθώς μέσα στα επόμενα χρόνια θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για τα μεγάλα θέματα που θα καθορίσουν το μέλλον της Αθήνας και τη ζωή των πολιτών.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Μιλτιάδης Εβερτ χαρακτήρισε την επιλογή της Ντόρας Μπακογιάννη ως την πλέον επιτυχημένη αλλά τόνισε ότι η μάχη θα είναι δύσκολη και η ανηφόρα μεγάλη.

Την υποστήριξή τους εξέφρασαν προς την κ. Μπακογιάννη και οι κύριοι Σιούφας, Μεϊμαράκης και Παυλόπουλος, που κατέχουν θεσμικές θέσεις στη Νέα Δημοκρατία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή