Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 02 Απριλίου 2002 09:38
A- A A+

Τοπικές νεφώσεις στην ανατολική και νότια Ελλάδα προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ, ενώ τις πρωινές ώρες ενδέχεται να σημειωθούν σποραδικές βροχές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο Ιόνιο από 7 έως 18 βαθμούς, στην ηπειρωτική χώρα από 1 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς έως μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται και για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που στα δυτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι θα βρέξει. Από αργά το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν, θα εκδηλωθούν καταιγίδες και τα φαινόμενα αυτά θα επεκταθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην υπόλοιπη χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι, νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί και από το βράδυ πολύ ισχυροί μέχρι θυελλώδεις και στα ανατολικά αρχικά ασθενείς μεταβλητοί και αργότερα νότιοι, νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές της.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή